Sponsorekipage

Sponsorekipage 2019

Therese Munk & Gårdsbackens Uigeadail

Mitt namn är Therese Munk och jag tävlar i lydnad och vallning tillsammans med min hund Gårdsbackens Uigeadail, eller "Dail" som han kallas till vardags. Dail är en Bordercollie, snart 3 år gammal. Han är min första BC och förra året var premiären för vårt tävlande i vallning. Vi klarade vallhundsprovet och fick som bäst 2:a pris och 5:e placering i IK1 som är den lättare tävlingsklassen på får. Målet för detta året är att bli stadiga och ta 1:a pris i IK1, och mot hösten förhoppningsvis vara klara att starta IK2 (den högre klassen). Drömmen hade varit att få med sig någon poäng till rankinglistan för SM 2020. 

 

När det inte är säsong för vallning kör vi lite tävlingslydnad, och Dail har diplom i kl 1 och  är uppflyttad till kl 3. Målet för året är att ta diplom i kl 2, men eftersom vallningen är vår huvudsyssla så lägger jag mindre fokus på detta målet och ser lydnaden mer som en rolig och bra vinteraktivitet.

 

Under året kommer det att bli en hel del träningar, kurser och tävlingar runtom i Sverige, som jag hoppas kunna dela med mig av. Ser det som en stor ära att ha blivit utvald till sposorekipage och hoppas på ett givande samarbete med Elin och Tjörns Hundhälsa. 

Elin Sehlstedt


Diplomerad Massageterapeut Hund


Certifierad Friskvårdskonsulent hund
Glöm inte att följa oss på våra sociala medierFacebook Tjörns HundhälsaInstagram @tjornshundhalsa

Kontakt


elin@tjornshundhalsa.se


0722340264 (SMS)


PM via facebooksidanCopyright © All Rights Reserved